Vijesti

Potpisan Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt KIKLOP

U četvrtak 18.06.2015. godine u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održana je svečana dodjela ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu natječaja „Unapređivanje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira" iz Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativni program „Razvoj ljudskih potencijala” 2007.-2013. Pomorski fakultet u Rijeci potpisao je ugovor o provedbi projekta Razvoj Kvalifikacija i Inovativnih metoda stjecanja Kompetencija u LOgistici i Pomorskom prometu – KIKLOP.

Opširnije...

Najava održavanja programa izobrazbe za pomorce - Rad s opasnim teretima

U periodu od 30.06. do 03.07. održavat će se program izobrazbe za pomorce: Osposobljenost za rad s opasnim teretima (D27).

Na program izobrazbe možete se prijaviti putem telefona: 051/214-587, e-maila: cip@pfri.hr ili dolaskom u Centar za izobrazbu pomoraca koji se nalazi u sobi 205 u prizemlju Pomorskog fakulteta. Program izobrazbe će se održati ukoliko bude dovoljan broj prijavljenih kandidata.

ODRŽANO PREDAVANJE ZAPOVJEDNIKA HRVATSKE RATNE MORNARICE

Zapovjednik Hrvatske ratne mornarice komodor Predrag Stipanović  10. lipnja 2015. godine održao je predavanje na Pomorskom fakultetu u Rijeci pred studentima prve godine diplomskih sveučilišnih studija Nautike i tehnologije pomorskog prometa, Tehnologije i organizacije prometa i Logistike i menadžmenta u pomorstvu i prometu i zaposlenicima pod nazivom: „Trenutno stanje i razvoj Hrvatske ratne mornarice“ .

Opširnije...

Na radionici evaluiran razvijeni on-line COLREGs tečaj

Na Pomorskom fakultetu u Rijeci u petak, 12. lipnja 2015. u sklopu međunarodnog projekta Avoiding Collisions aT Sea (ACTs), održana je prva radionica na kojoj je evaluiran razvijeni on line COLREGs tečaj.

Opširnije...

Bogati tjedan događanja Pomorskog fakulteta u Rijeci

Pomorski fakultet u Rijeci od 25. do 28. svibnja 2015. organizirao je četiri događanja, u odličnoj suradnji sa Studentskim zborom Pomorskog fakulteta u Rijeci.
• Predavanje „Od kadeta do zapovjednika“ – ponedjeljak, 25. svibnja
• 17. Riječka regata u mornarskom veslanju - utorak, 26. svibnja
• Dan karijera - srijeda, 27. svibnja
• Svečana promocija diplomiranih studenata - četvrtak, 28. svibnja

Opširnije...

Stranica 1 od 85