OBAVIJEST ZA STUDENTE 1. GODINE DIPLOMSKOG STUDIJA SMJERA LMPP i TOP


Nastava iz kolegija Logistika u kopnenom prometu zakazana za 23.03.2017. odgađa se zbog odsutnosti dr.sc. Ljudevita Krpana.

SIGURNOST U PROMETU – POSJET LUCI


Mole se studenti kolegija Sigurnost u prometu smjera LMPP i TOP da dostave skeniranu valjanu osobnu iskaznicu s obje strane Lovri Magliću na e-mail maglic@pfri.hr. Iskaznica je neophodna za izdavanje dozvole ulaska u bazen luke Rijeka u sklopu izvođenja obveznih terenskih vježbi (posjet luci). Krajnji rok za dostavu je četvrtak 30.03.2017.

OBAVIJEST STUDENTIMA 3 GODINE SMJERA LMPP I TOP


Dana 14.03.2017. nastava iz kolegija UOPS neće se održati zbog službene odsutnosti dr.sc.Nevena Grubišića.

OBAVIJEST STUDENTIMA 1. GODINE DIPLOMSKOG STUDIJA TEHNOLOGIJE I ORGANIZACIJE PROMETA I LOGISTIKE I MENADŽMENTA U POMORSTVU I PROMETU


Obavještavaju se studenti 1. godine diplomskog studija TOP  i LIM da će se nastava iz kolegija „Prometni tokovi putnika“  i „ Kvaliteta u pomorstvu“ iznimno održati prema sljedećem rasporedu:

Opširnije...

OBAVIJEST ZA STUDENTE 1. GODINE SMJERA NTPP


Prof. Kralj neće održati predavanje iz kolegija BSS predviđeno prema rasporedu za srijedu, 01.03.2017. u 10:15 sati, zbog zdravstvenih razloga. Vježbe idu prema obavijesti na stranici nastavnika za predmetni kolegij.

Stranica 1 od 9