NASTAVA KOD DR.SC. MAJE MATETIĆ

 

Obavještavaju se studenti diplomskog studija smjera EITP da će prof. Maja Matetić i asistentica Sabina Šišović održati uvodno predavanje i vježbe iz predmeta Algoritmi i i strukture podataka u srijedu 1. ožujka u 14.30. sati na kampusu u Zgradi sveučilišnih odjela u učionici 0-357 (ulaz u zgradu je preko puta Građevinskog fakulteta).

 Obavještavaju se studenti 1. godine preddiplomskog studija smjera EITP da će prof. Maja Matetić i asistentica Sabina Šišović održati uvodno predavanje i vježbe iz izbornog predmeta Napredno programiranje, u srijedu 1. ožujka u 16.00. sati na kampusu u Zgradi sveučilišnih odjela u učionici 0-359 (ulaz u zgradu je preko puta Građevinskog fakulteta).

OBRANA DOKTORSKE DISERTACIJE DOKTORANDA MR. SC. ŽELJKA SMOJVERA


Mr. sc. Željko Smojver održat će javnu obranu doktorske disertacije pod naslovom „Model integriranog javnog prijevoza putnika u Gradu Rijeci“ dana 3. ožujka 2017. godine u 11 sati u Velikoj vijećnici Fakulteta (soba 314). Obavijest.

UPISI U LJETNI SEMESTAR AK.GOD. 2016./2017.

 

Upisi u ljetni semestar ak.god. 2016./2017. provoditi će se od ponedjeljka, 20. veljače 2017. do petka, 24. veljače 2017. godine. Detaljnije informacije i obrazac upisnog lista nalaze se na poveznici:

OBAVIJEST O UPISIMA U LJETNI SEMESTAR
UPISNI LIST

NATJEČAJ ZA IZBOR DVA ZAPOSLENIKA/ZAPOSLENICE


Natječaj za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto III. vrste - tehnički suradnik (domar-ložač)  i na radno mjesto II. vrste - viši stručni referent (izobrazbe pomoraca).

Opširnije...

Stranica 1 od 118