NAJAVA 4. DANA KARIJERA POMORSKOG FAKULTETA


Pomorski fakultet u Rijeci i Studentski zbor Fakulteta organizira 4. DAN KARIJERA POMORSKOG FAKULTETA U RIJECI, u četvrtak, 18. svibnja 2017. godine s početkom u 10 sati. Svečanom otvorenju manifestacije nazočit će ministar mora, prometa i infrastrukture gosp. Oleg Butković, mag. ing.

Svake godine zainteresiranost i broj poslodavaca koji se žele predstaviti na ovoj manifestaciji raste čime se potvrđuje opravdanost njenoga organiziranja. Okupljaju se gospodarstvenici čiji su profil zapošljavanja i djelatnosti prilagođeni svim smjerovima Pomorskog fakulteta. Interes studenata je izniman budući se na jednom mjestu mogu informirati o zahtjevima tržišta rada i upoznati potencijalne poslodavce.

Prošlogodišnji broj od više od četrdeset tvrtki, institucija, udruga i subjekta iz javne i državne uprave te direktno i indirektno zapošljavanje dvadesetak studenata, daje potvrdu kvalitete i opravdanosti održavanja Dana karijera. Pored upoznavanja studenata s potencijalnim poslodavcima i pružanja prilike za pronalazak zaposlenja, tvrtkama je omogućen brži i jednostavniji način angažiranja studenata. Ovom manifestacijom povećava se zadovoljstvo studenata, koji će temeljem dobivenih informacija ili posla, biti motiviraniji u daljnjem radu i edukaciji na Fakultetu.

Osim zajedničkog predstavljanja/susreta za zasebnim štandovima u prostorima Fakulteta, tvrtkama i institucijama će se omogućiti i pojedinačno prezentiranje svoga djelovanja.

Tvrtke koje su zainteresirane za izlaganje i/ili predavanje pozivamo da svoj dolazak potvrde najkasnije do 10. svibnja mailom na szpfri@gmail.com ili marija@pfri.hr.

Program 4. Dana karijera Pomorskog fakulteta u Rijeci

Plakat_Dan_karijera