ODRŽAN PRVI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA ECOSUSTAIN

 

17. siječnja 2017. godine u Rijeci održan je prvi partnerski sastanak Europskog projekta Ecological sustainable Governance of Mediterranean protected Areas via improved Scientific, Technical and Managerial Knowledge Base (EcoSUSTAIN).

Opširnije...

NASTUPNO PREDAVANJE DR SC MIRJANE BORUCINSKY


Dana 24. siječnja 2017. godine u 11:00 sati u predavaonici br. 431 Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Studentska ulica 2, Rijeka, dr.sc. Mirjana Borucinsky održat će nastupno predavanje na temu "REMARKS ON CYLINDER LINERS". Opširnije.

FOND UKF OTVORIO NATJEČAJ ZA POTPORU "MOJA PRVA SURADNJA"


Fond "Jedinstvo uz pomoć znanja" otvorio je natječaj za Potporu “Moja prva suradnja” u sklopu Programa znanstvene suradnje koji će biti otvoren do 8. ožujka 2017.

Opširnije...

NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE STUDENTSKIH PROJEKATA IZ KULTURE I UMJETNOSTI U 2017. GODINI.


Otvoren je natječaj Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2017. godini. Financijska sredstva dodjeljuju se studentskim projektima iz kulture i umjetnosti, a natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci.

Opširnije...

NASTUPNO PREDAVANJE DR SC IGORA VIA


Dana 18. siječnja 2017. godine  u 14:00 sati u predavaonici br. 431 Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Studentska ulica 2, Rijeka, dr.sc. Igor Vio održat će nastupno predavanje na temu "POMORSKO DOBRO I MORSKE LUKE - PRAVNO UREĐENJE U RH". Opširnije.

Stranica 1 od 113