Novosti

NATJEČAJ ZA DODJELU POTPORA STUDENTIMA POSLIJEDIPLOMSKIH DOKTORSKIH STUDIJA

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu potpora studentima poslijediplomskih studija Sveučilišta u Rijeci za realizaciju projekata s ciljem ostvarivanja strateških ciljeva Sveučilišta u 2014./2015. akademskoj godini. Na mrežnoj stranici Sveučilišta (poveznica) nalazi se cjelokupni tekst Natječaja te upute za prijavu. Rok za podnošenje prijava je 15. siječnja 2015.


Tekst natječaja

Rok za predaju prijava za upis na poslijediplomski sveučilišni studij ističe 10. studenog 2014. godine.

Upute za upis

Prijavni list

NAJAVA UPISA NA POSLIJEDIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ ''POMORSTVO''

Pomorski fakultet u Rijeci pokreće 6. ciklus poslijediplomskog sveučilišnog studija „Pomorstvo“. Natječaj za upis planira se provesti u listopadu 2014. godine.

Mole se zainteresirani kandidati da iskažu svoj interes za upis putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


NOVI ADMINISTRATROR POSLIJEDIPLOMSKOG STUDIJA

Obavještavaju se studenti i nastavnici Poslijediplomskog sveučilišnog studija ''Pomorstvo'' da je od 01.05.2014. na dužnost administratora poslijediplomskog studija imenovana Željka Vidmar. Ured novog administratora nalazi se u studentskoj službi Pomorskog fakulteta (ured 305). Kontakt e-mail adresa je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve informacije o poslijediplomskom studiju također se mogu dobiti na odjeljku ''STUDIJSKI PROGRAMI'' web stranice Fakulteta www.pfri.hr, upitom na novu e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy18729 + '\'>'+addy_text18729+'<\/a>'; //--> , kod voditelja studentske službe Mirjane Petelin Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na telefon +385-51-338-411 (interno 149 ili 142).

Voditelj doktorskog studija

Doc. dr. sc. Vlado Frančić