Croatian(HR)English (United Kingdom)

28.02.2015

Novosti

  • PDF

NASTAVA ZA STUDENTE POSLIJEDIPLOMSKOG SVEUČILIŠNOG STUDIJA „POMORSTVO“

Nastava iz kolegija Znanstveno-istraživačke metode kod prof. dr. sc. Matea Milkovića održat će se u petak i subotu, 27. i 28. veljače 2015. godine, na Sveučilištu u Dubrovniku, Ulica Ćira Carića 4 (na Lapadu), predavaonica E 06, s početkom u 9 sati.

Nastava iz kolegija Međunarodna istraživanja u području obrazovanja pomoraca kod prof. dr. sc. Borisa Pritcharda održat će se u petak, 27. ožujka 2015. godine u 14 sati i u subotu, 28. ožujka 2015. godine u 9 sati, na Pomorskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, Ulica Zrinsko-Frankopanska 38, učionica br. 18.


NATJEČAJ ZA DODJELU POTPORA STUDENTIMA POSLIJEDIPLOMSKIH DOKTORSKIH STUDIJA

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu potpora studentima poslijediplomskih studija Sveučilišta u Rijeci za realizaciju projekata s ciljem ostvarivanja strateških ciljeva Sveučilišta u 2014./2015. akademskoj godini. Na mrežnoj stranici Sveučilišta (poveznica) nalazi se cjelokupni tekst Natječaja te upute za prijavu. Rok za podnošenje prijava je 15. siječnja 2015.


Tekst natječaja

Rok za predaju prijava za upis na poslijediplomski sveučilišni studij ističe 10. studenog 2014. godine.

Upute za upis

Prijavni list

NAJAVA UPISA NA POSLIJEDIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ ''POMORSTVO''

Pomorski fakultet u Rijeci pokreće 6. ciklus poslijediplomskog sveučilišnog studija „Pomorstvo“. Natječaj za upis planira se provesti u listopadu 2014. godine.

Mole se zainteresirani kandidati da iskažu svoj interes za upis putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


NOVI ADMINISTRATROR POSLIJEDIPLOMSKOG STUDIJA

Obavještavaju se studenti i nastavnici Poslijediplomskog sveučilišnog studija ''Pomorstvo'' da je od 01.05.2014. na dužnost administratora poslijediplomskog studija imenovana Željka Vidmar. Ured novog administratora nalazi se u studentskoj službi Pomorskog fakulteta (ured 305). Kontakt e-mail adresa je Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Sve informacije o poslijediplomskom studiju također se mogu dobiti na odjeljku ''STUDIJSKI PROGRAMI'' web stranice Fakulteta www.pfri.hr, upitom na novu e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , kod voditelja studentske službe Mirjane Petelin Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript te na telefon +385-51-338-411 (interno 149 ili 142).

Voditelj doktorskog studija

Doc. dr. sc. Vlado Frančić