Programi Istraživački projekti i Uspostavni istraživački projekti

Hrvatska zaklada za znanost obavještava da su na njihovim mrežnim stranicama (www.hrzz.hr) objavljeni natječaji, prijavna dokumentacija i kriteriji za vrednovanje za programe Istraživački projekti i Uspostavni istraživački projekti, kao i upute za podnošenje projektnih prijedloga.

Rok za prijavu na oba natječaja je utorak, 5. studenog 2013. godine do 13 sati (CET). Prijava se podnosi isključivo putem Elektroničkog sustava za prijavu projektnih prijedloga (EPP), koji će za prijavu projektnih prijedloga i postavljanje tražene dokumentacije biti dostupan nakon 4. listopada, a za registraciju je dostupan već sada i može mu se pristupiti putem poveznice na mrežnim stranicama Zaklade ili na http://epp.hrzz.hr/. Pozivaju se svi zainteresirani za prijavu ili sudjelovanje u projektima u svojstvu suradnika da se registriraju i prije otvaranja natječajnog roka. Detaljne upute o načinu i postupku registracije u EPP sustav bit će dostupne uskoro na početnoj stranici EPP-a, a za sve daljnje informacije potrebno je pratit njihovu mrežnu stranicu.

Mole se svi da se s upitima obrate isključivo e-poštom na adresu: uspostavni@hrzz.hr za Uspostavne istraživačke projekte, odnosno na adresu: istrazivacki@hrzz.hr, za Istraživačke projekte.