Croatian(HR)English (United Kingdom)

01.10.2014

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

  • PDF

Pomorski fakultet u Rijeci raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radno mjesto: III. vrste – računovodstveni referent (jedan izvršitelj) na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Više...

Sveučilište obnovilo Ugovor o poslovnoj suradnji sa HNK Ivana pl. Zajca

  • PDF

Sveučilište u Rijeci obnovilo je Ugovor o poslovnoj suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem Ivana pl. Zajca kojim djelatnici predočenjem zaposleničke smartX kartice ostvaruju popust u iznosu 20% u kazališnim sezonama 2014./2015. te 2015./2016.

Cjeloviti tekst Ugovora postavljen je na Sveučilišnom intranet portalu - web mjesto smartX . Pristup navedenom web mjestu omogućen je svim djelatnicima Sveučilišta.

Podsjećamo da studenti ostvaruju popust od 40% na redovnu cijenu ulaznice na sve predstave u produkciji Kazališta, a studenti 4+ i dalje imaju pravo na gratis ulaznicu. Studentima 4+ potreban je prijepis ocjena ukupnog studiranja koji dostavljaju na blagajnu Kazališta te dobivaju karticu kojom ubuduće podižu te besplatne ulaznice.

Nastupno predavanje Dr.sc. Borna Debelić na temu "Upravljanje i alokacija pomorskog dobra"

  • PDF

Dr.sc. BORNA DEBELIĆ pristupnik za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docent iz znanstvenog područja društvenih znanosti, polja ekonomija, grane ekonomika poduzetništva održat će nastupno predavanje na temu:
„UPRAVLJANJE I ALOKACIJA POMORSKOG DOBRA" dana 07. listopada 2014. godine u 12:15 sati u učionici 412, Pomorskog fakulteta u Rijeci.

Obavijest

Produžetak trajanja javnih rasprava

  • PDF

Temeljem Odluke Senata od 16. rujna 2014. godine, produljuje se trajanje javne rasprave za donošenje Kriterija o ocjenjivanju znanstvene djelatnosti i Kriterija o ocjenjivanju nastavne djelatnosti, do 10. listopada 2014. godine.

Svoje komentare možete ostaviti na SharePoint portalu na sljedećim linkovima:

Link 1 - Javna rasprava za donošenje Kriterija o ocjenjivanju nastavne djelatnosti

Link 2 – Javna rasprava za donošenje Kriterija o ocjenjivanju znanstvene djelatnosti

Obavijest za studente preddiplomskog studija Nautike i tehnologije pomorskog prometa

  • PDF

Obavijest o početku uvodnog razlikovnog programa za studente koji nisu završili srednju pomorsku školu nautičkog smjera.

Obavijest

Stranica 1 od 76