Croatian(HR)English (United Kingdom)

24.04.2014

Odluke o raspisivanju Studentskih izbora

  • PDF

Sveučilište u Rijeci donijelo je Odluku o raspisivanju Studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci u 2014. godini. 

Odluka o raspisivanju Studentskih izbora
Odluka o imenovanju izbornog povjerenstva

GIFT National Open Day - Croatia

  • PDF

14. svibnja 2014. godine u Rijeci u Konferencijskoj dvorani Koncerna Agram, Riva 8, 51 000 Rijeka s početkom u 10 sati održat će se GIFT National Open Day - Croatia. Organizator je Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu koji aktivno sudjeluje u radu na projektu GIFT (eng. Green Intermodal Freight Transport) financiranom iz South - East Europe (SEE) programa kao jedina partnerska institucija iz Republike Hrvatske te je voditelj jedne aktivnosti iz radnog paketa četiri pod nazivom Inovativni prijedlozi integracije koridora kroz zeleni intermodalni transportni klaster. Cilj održavanja Open day-a je pružanje informacija o značaju ostvarenih rezultata i doprinosa SEE programu.

Priopćenje

Natječaj za financiranje znastvenih boravaka stranih istraživača u Francuskoj

  • PDF

Nacionalna agencija za znanost (ANR) otvorila je natječaj za financiranje znastvenih boravaka stranih istraživača u Francuskoj. Rok za prijavu je: 24. lipanj 2014.
Tekst i uvjete natječaja može se naći:

Na francuskom 
Na engleskom

Dan otvorenih vrata Fakulteta

  • PDF

Pomorski fakultet u Rijeci sudjeluje na Festivalu znanosti Danom otvorenih vrata, u srijedu 9. travnja 2014. Pozivamo sve zainteresirane da posjete brodostrojarski i navigacijski simulator, kao i GMDSS stanicu, koji će biti otvoreni od 11 do 15 sati. Posebno pozivamo studente Pomorskog fakulteta u Rijeci da se upoznaju s laboratorijskom opremom.

Radionica Avoiding Collisions aT Sea

  • PDF

Na Pomorskom fakultetu u Rijeci u petak, 4. travnja u sklopu međunarodnog projekta Avoiding collisions aT Sea (ACTs), održana je Radionica na kojoj su sudjelovali nastavnici i profesori pomorskih škola i fakulteta, pomorci, peljari, predstavnici državnih tijela, pomorskih tvrtki te članovi raznih strukovnih udruga vezanih za pomorstvo. Cilj je bio  predstaviti rezultate ankete te provesti raspravu kojom će se kritički analizirati dobiveni rezultati i dati prijedlozi metodologije učenja Pravila o izbjegavanju sudara na moru u budućnosti.

Više...

Stranica 1 od 69