Croatian(HR)English (United Kingdom)

20.08.2014

Poziv na prijave i upis na razlikovni program Elektrotehničkog smjera

  • PDF

Pomorski fakultet u Rijeci obavještava sve zainteresirane o pokretanju uvodnog razlikovnog programa Elektrotehničkog smjera za pristupanje ispitu za stjecanje Svjedodžbe o osposobljenosti za časnika elektrotehnike (STCW III/6), a koji počinje u ponedjeljak, 8. rujna 2014. godine.

Više...

Pravovaljani izbori za Studentski zbor

  • PDF

Temeljem izvješća izbornog povjerenstva Sveučilista u Rijeci o rezultatima izbora za Studentski zbor Sveučilista u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilista u Rijeci u 2014. godini (KLASA: 013-01/14-01/32, URBROJ: 2170-57-01-14-55) od 10. srpnja 2014. godine, rektor prof.dr.sc. Pero Lučin proglašava studentske izbore pravovaljanim.

Odluka

Održana sjednica UO Hrvatske komore inženjera tehnologije prometa i transporta

  • PDF

Na Pomorskom fakultetu u Rijeci je održana 37. Sjednica Upravnog odbora Hrvatske komore inženjera tehnologije prometa i transporta pod predsjedanjem prof.dr. Hrvoja Baričevića.

Više...

Istraživanje EUROSTUDENT V o kvaliteti studentskoga života u RH

  • PDF

Uprava za visoko obrazovanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta obavještava da je produljen rok do kada studenti mogu pristupiti istraživanju EUROSTUDENT V o kvaliteti studentskoga života u Republici Hrvatskoj, te da će isto biti dostupno do 7. srpnja 2014. na web-stranici http://www.eurostudent.hr. Doprinos studenata ključan je u dobivanju kvalitetnih rezultata istraživanja.

Istraživanje EUROSTUDENT

  • PDF

Istraživanje EUROSTUDENT provodi se, s ciljem analize socijalnog i ekonomskoga statusa studenata, već 15-ak godina na širem europskom području. Do sada su ukupno provedene četiri faze istraživanja, s proporcionalnim povećanjem zemalja sudionica u svakoj etapi. Trenutno se provodi peta faza istraživanja, temeljem koje će u prvoj polovici 2015. godine biti objavljeno komparativno izvješće za svih 27 zemalja sudionica.  

Eurostudent V

Više...

Stranica 1 od 74