OBAVIJEST - NASTUPNO PREDAVANJE DR.SC. DRAŽEN ŽGALJIĆ


Dana 5.listopada 2016. godine u 14:15 sati u učionici 233 Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci dr.sc. Dražen Žgaljić održat će nastupno predavanje na temu "Kriteriji razvoja pomorsko-putničkih terminala županijske i lokalne razine". Opširnije (poveznica na dokument).

GRUPE PRVE GODINE PREDIPLOMSKOG STUDIJA SMJERA NAUTIKE I TEHNOLOGIJE POMORSKOG PROMETA


U nastavku popis grupa za prvu godinu prediplomskog studija smjera Nautike i tehnologije pomorskog prometa za ak.god. 2016./2017. Grupe studenata (poveznica na dokument).

12. SAJAM STIPENDIJA I VISOKOG OBRAZOVANJA


Institut za razvoj obrazovanja organizira 12. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati  11. listopada 2016. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te 13. listopada 2016. na Sveučilištu u Rijeci. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Njemačka, a na Sajmu će sudjelovati više od 50 izlagača iz Hrvatske i 12  zemalja Europe i svijeta koji će predstaviti svoje programe stipendiranja i studijske programe.

Opširnije...

DEKAN I TAJNIK FAKULTETA NAZOČILI OBILJEŽAVANJU 25. OBLJETNICE HRVATSKE RATNE MORNARICE


Na poziv zapovjednika kontraadmirala Predraga Stipanovića, dekan Fakulteta prof. dr. sc. Serđo Kos i tajnik Željko Ševerdija, dipl. iur., sudjelovali su na svečanom obilježavanju 25. obljetnice osnutka Hrvatske ratne mornarice.

Opširnije...

ODRŽAN POSLJEDNJI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA KIKLOP


U srijedu, 14.09.2016. na Pomorskom fakultetu u Rijeci održan je peti ujedno i posljednji partnerski sastanak u okviru projekta Razvoj Kvalifikacija i Inovativnih metoda stjecanja Kompetencija u LOgistici i Pomorskom prometu – KIKLOP.

Opširnije...

Stranica 1 od 108