Croatian(HR)English (United Kingdom)

27.02.2015

Održana godišnja skupština Udruge visokoškolskih pomorskih učilišta RH

  • PDF

Dana 17. veljače 2015. na Pomorskom fakultetu u Rijeci održana je redovna godišnja skupština Udruge visokoškolskih pomorskih učilišta RH.

Više...

Natječaj za izbor zaposlenika

  • PDF

Pomorski fakultet u Rijeci raspisuje natječaj za izbor jednog zaposlenika u suradničko zvanje i odgovarajuće radno mjesto asistent iz područja tehničkih znanosti, polja tehnologija prometa i transport, grane inteligentni transportni sustavi i logistika u Zavodu za elektrotehniku, automatiku i informatiku u radni odnos na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (zamjena do povratka suradnice na rad).

Više...

Projekt “Znanost, inovacije, tržište” - poziv

  • PDF

Sveučilište u Rijeci u sklopu projekta ˝Znanost, inovacije, tržište˝ poziva studente da upišu ciklus od 10 radionica namijenjenih studentima sa svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Više...

Maketa RMS Carpathie na državnom natjecanju brodomakatara

  • PDF

19. Državno natjecanje brodomaketara i 10. Hrvatska ocjenska izložba maketa brodova po pravilima "Naviga", okupili su 18 brodomaketara s 29 maketa brodova. Među njima je s maketom RMS Carpathije sudjelovao i Milan Vičević, koji je maketu izradio za Pomorski fakultet u Rijeci, a koja je inače stalni dio postave izložbe Titanic – Carpathia... 100 godina poslije.

Više...

HAK/AK Rijeka na Pomorskom fakultetu u Rijeci

  • PDF

U četvrtak, dana 29.01.2015. u predvorju zgrade Pomorskog fakulteta u Rijeci u vremenu od 10 do 15 sati Hrvatski autoklub (HAK/AK) Rijeka će preko svoga predstavnika zainteresiranima predstaviti svoje djelatnosti. Pozivamo sve studente da iskoriste ovu priliku te uz POPUST OD 50% postanu članovi.

Stranica 1 od 81