DOKTORIRALA LIVIA MAGLIĆ


Obranom doktorske disertacije pod naslovom „Optimizacija raspodjele kontejnera na slagalištu lučkoga kontejnerskog terminala“ dana 5. veljače 2016. godine na Pomorskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci Livia Maglić je završila poslijediplomski sveučilišni studij Pomorstvo, smjer Lučki sustavi.

Opširnije...

POSEBNA PONUDA HRVATSKOGA NARODNOG KAZALIŠTA IVANA PL. ZAJCA ZA MJESEC VELJAČU ZA DJELATNIKE SVEUČILIŠTA I NJIHOVE OBITELJI


Informacije o predstavama, terminima, cijenama ulaznica te posebnim pogodnostima za djelatnike Sveučilišta u Rijeci (i njihove obitelji), možete pronaći na ovoj poveznici, a više možete doznati i na www.hnk-zajc.hr.

ODRŽANA TREĆA RADIONICA I KOORDINACIJSKI SASTANAK PROJEKTA KIKLOP


3. radionica projekta KIKLOP – Razvoj Kvalifikacija i Inovativnih metoda stjecanja Kompetencija u LOgistici i Pomorskom prometu održana je u petak 29. siječnja 2016. godine na Pomorskom fakultetu u Rijeci.

Opširnije...

2. MEĐUNARODNI SIMPOZIJ MLADIH POVJESNIČARA UMJETNOSTI


U tijeku je organizacija 2. Međunarodnog simpozija mladih povjesničara umjetnosti koji će se održati od 13.-15. travnja 2016. godine pri Filozofskom fakultetu u Splitu.

Opširnije...

POSJET STUDENATA NAUTIKE, LOGISTIKE I TEHNOLOGIJE PROMETA PANAMAX BRODU ZA PRIJEVOZ RASUTIH TERETA U LUCI PLOMIN


U pratnji profesora Roberta Mohovića i Đanija Mohovića, nositelja kolegija Tehnologija prijevoza rasutih i specijalnih tereta te kolegija Tehnologija prijevoza morem, studenti nautike, logistike i tehnologije prometa posjetili su Panamax brod za prijevoz rasutih tereta u luci Plomin.

Opširnije...

Stranica 1 od 96