UPISI U PRVU GODINU PREDDIPLOMSKOG STUDIJA U AK.GOD. 2016./2017.

Obavještavamo kandidate koji su se putem NISpVU sustava prijavili za upis u prvu godinu preddiplomskih studija Pomorskog fakulteta u Rijeci u ak.god. 2016./2017., da će se upisi za kandidate koji ostvare pravo upisa obavljati na Pomorskom fakultetu u Rijeci, u razdoblju od 19. do 22. srpnja 2016. godine. Raspored upisa i popis potrebne dokumentacije nalaze se na poveznici:

OBAVIJEST O UPISIMA

NATJEČAJ ZA STIPENDIJE MINISTARSTVA POMORSTVA, PROMETA I INFRASTRUKTURE


Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture objavilo je Odluku o uvjetima i Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskog sveučilišnog studija nautičkog i brodostrojarskog smjera u ak.god. 2016./2017. Na poveznicama se nalazi tekst Odluke o uvjetima, tekst Natječaja i obrazac Zahtjeva za dodjelu stipendija:

STIPENDIJE MINISTARSTVA POMORSTVA, PROMETA I INFRASTRUKTURE

OBRANE ZAVRŠNIH / DIPLOMSKIH RADOVA U LJETNOM ROKU


Obavještavamo studente završnih godina studija da će se prijave za obrane završnih i diplomskih radova u ljetnom roku primati do 01. srpnja 2016. godine. Obrane završnih i diplomskih radova za koje prijave zaprimimo do 04. srpnja 2016. održati će se do 20. srpnja 2016. godine.

OBAVIJEST - TRAŽE SE DEMONSTRATORI ZA RAD S KORISNICIMA I DEŽURSTVO U ČITAONICI


Knjižnica Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u akademskoj godini 2016. - 2017. traži demonstratore za rad s korisnicima i dežurstvo u čitaonici. Studentice i studenti, javite se! Rad u knjižnici proširit će vaša znanja i vještine.

Stranica 1 od 102