Croatian(HR)English (United Kingdom)

29.08.2014

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

  • PDF

NATJEĆAJ za zasnivanje radnog odnosa na radno mjesto: položaj I. vrste – voditelj odjeljka, voditelj referade i voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica (Rukovoditelj računovodstva) – (jedan izvršitelj) na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Više...

Ministarstvo pomorstva - Natječaj za dodjelu stipendija studentima

  • PDF

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture objavilo je Natječaj za dodjelu stipendija studentima preddiplomskog sveučilišnog studija nautičkog i brodostrojarskog smjera u akademskoj 2014./2015. godini. Tekst Odluke o uvjetima, Natječaj te obrazac zahtjeva za stipendiju nalaze se na slijedećim poveznicama:

Odluka
Natječaj
Obrazac zahtjeva

Slobodna mjesta za jesenski upisni rok

  • PDF

Nakon provedenih upisa u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija za ak.god. 2014./2015. u ljetnom – srpanjskom upisnom roku, utvrđena su slobodna mjesta za jesenski – rujanski upisni rok:

Slobodna mjesta

Više...

Raspored pripremne nastave iz matematike i fizike za studente upisane u prvu godinu:

  • PDF

Prema slijedecem rasporedu odrzati ce se pripremna nastava iz matematike i fizike za studente koji su upisali prvu godinu studija. Zainteresirani studenti prema rasporedu mogu pristupiti predavanjima.

Raspored

UPISI U PRVU GODINU PREDDIPLOMSKOG STUDIJA 2014./2015.

  • PDF

Upisi u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija ak.god. 2014./2015. obavljati će se od 21. do 25. srpnja 2014. godine. Raspored upisa po studijskim programima te obavijest o potrebnoj dokumentaciji nalazi se na poveznici:

RASPORED I DETALJI UPISA

Stranica 1 od 47