Croatian(HR)English (United Kingdom)

30.01.2015

STUDENTSKA ANKETA NASTAVE

  • PDF

Vrednovanje nastave od strane studenata (studentska anketa) je dobrovoljno i anonimno i ničime ne smije biti uvjetovano.

Dobrovoljnim popunjavanjem ankete možete utjecati na poboljšanje nastave te upozoriti na nedostatke i teškoće u njezinoj izvedbi. Vaše nam je mišljenje važno stoga Vas molimo da pristupite anketi.

Dekan: prof.dr.sc. Serđo Kos, FRIN

STUDENTSKA ANKETA NASTAVE

  • PDF

OBAVJEŠTAVAJU SE REDOVITI STUDENTI PREDDIPLOMSKIH I DIPLOMSKIH SVEUČILIŠNIH STUDIJA DA JE U TIJEKU POPUNJAVANJE ANKETE O NASTAVI IZ KOLEGIJA IZVOĐENIH TIJEKOM ZIMSKOG SEMESTRA.

ANKETA JE ANONIMNA, PROVODITI ĆE SE U RAZDOBLJU OD 22.01.2015. DO 01.03.2015. g. A PRISTUPA JOJ SE PREKO STUDOMATA.

MOLE SE STUDENTI DA SE U ŠTO VEĆEM BROJU ODAZOVU NA ANKETIRANJE, TE NA TAJ NAČIN DOPRINESU POBOLJŠANJU KVALITETE NASTAVE.

Anketa studomat

Rokovi za prijavu tema završnih / diplomskih radova

  • PDF

Obavještavaju se studenti završnih godina studija da su do 01. veljače 2015. godine obvezni popuniti i predati u Studentsku službu obrazac za prijavu tema završnih i diplomskih radova;

OBAVIJEST O ROKOVIMA ZA PREDAJU OBRASCA

Obrazac za prijavu teme završnog rada

Obrazac za prijavu teme diplomskog rada

Kolokvij - Promet u turizmu 1

  • PDF

Priprema za kolokvij iz kolegija Promet u turizmu (1.god.Diplomskog studija) održavat će se 20.01.15. od 16,15h u prostoriji 227, a kolokvij narednog utorka u isto vrijeme.

Rezultati kolokvija iz Terestričke navigacije

  • PDF

Rezultati II. kolokvija iz Terestričke navigacije, ponovljeni kolokvij ce se pisati u srijedu 14.01.2015 u 10:00 ( za vrijeme predavanja)

Stranica 1 od 56