POSJET PREDSTAVNIKA KOMPANIJE HÖEGH LNG FAKULTETU


Dekan Pomorskog fakulteta u Rijeci, izv. prof. dr. sc. Alen Jugović i suradnici, primili su u posjet trojicu predstavnika jedne od najvećih svjetskih pomorskih kompanija, Höegh LNG.

Opširnije...

DOKTORIRALA NELA JADRIJEVIĆ


Obranom doktorske disertacije pod naslovom "Model utvrđivanja konkurentnosti luka nautičkog turizma" dana 5. listopada 2016. godine na Pomorskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci Nela Jadrijević je završila poslijediplomski sveučilišni studij Pomorstvo, smjera Logistika i menadžment u pomorstvu i prometu. Tim je činom stekla akademski stupanj doktora znanosti iz znanstvenog područja tehničkih znanosti, znanstvenog polja tehnologije prometa i transporta.

Opširnije...

PSIHOLOŠKO SAVJETOVALIŠTE SSC-A ORGANIZIRA RADIONICU O SREĆI


Za sve zainteresirane studente riječkog Sveučilišta, Psihološko savjetovalište organizira radionicu pod nazivom "Hitchhiker's guide to happiness". Na radionici će se razgovarati o različitim definicijama sreće te rezultatima najnovijih istraživanja koja pokazuju što ljude čini sretnima. U drugom dijelu radionice sudionici će uvježbavati jednostavne, svakodnevno primjenjive tehnike koje mogu povećati osobnu sreću i zadovoljstvo životom. Ova radionica vam neće promijeniti život, no može vam dati alate koji vam u tome mogu pomoći. Radionica će se održati 10. 10. 2016. (ponedjeljak) od 16 do 18 sati u prostorijama SSC-a. Broj sudionika je ograničen, a prijave se šalju na e-mail adresu: ssc@ssc.uniri.hr do petka, 7. 10. 2016.

OBAVIJEST - NASTUPNO PREDAVANJE DR.SC. DRAŽEN ŽGALJIĆ


Dana 5.listopada 2016. godine u 14:15 sati u učionici 233 Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci dr.sc. Dražen Žgaljić održat će nastupno predavanje na temu "Kriteriji razvoja pomorsko-putničkih terminala županijske i lokalne razine". Opširnije (poveznica na dokument).

GRUPE PRVE GODINE PREDIPLOMSKOG STUDIJA SMJERA NAUTIKE I TEHNOLOGIJE POMORSKOG PROMETA


U nastavku popis grupa za prvu godinu prediplomskog studija smjera Nautike i tehnologije pomorskog prometa za ak.god. 2016./2017. Grupe studenata (poveznica na dokument).

Stranica 1 od 109