DAN OTVORENIH VRATA POMORSKOG FAKULTETA 27.04.2017.


Fakultetske aktivnosti u sklopu Festivala znanosti što se održava 24-28. travnja 2017.

Opširnije...

NAJAVA UPISA NA POSLIJEDIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ "POMORSTVO"


Pomorski fakultet u Rijeci priprema pokretanje 8. ciklusa poslijediplomskog sveučilišnog studija „Pomorstvo“.

Mole se svi zainteresirani kandidati da iskažu svoj interes za upis putem e-maila: doktorski@pfri.hr ispunjavanjem i slanjem priloženog obrasca. 

Opširnije...

USKRŠNJA HUMANITARNA AKCIJA PRIKUPLJANJA ŽIVEŽNIH NAMIRNICA U KORIST SOCIJALNE SAMOPOSLUGE "KRUH SV. ELIZABETE"


Ove godine, kao i prošle, Studentski zbor Pomorskog fakulteta u Rijeci organizira uskršnju humanitarnu akciju prikupljanja živežnih namirnica u korist Socijalne samoposluge "Kruh Sv. Elizabete". Namirnice će se prikupljati u četvrtak i petak (6. i 7.04.) te ponedjeljak, utorak i srijedu (10.,11. i 12.04.) od 10 do 13 sati u holu Pomorskoga fakulteta u Rijeci. Pomognimo onima kojima je pomoć potrebna!

Opširnije...

SASTANAK PARTNERA PROJEKTA ACTS+


Na Pomorskom fakultetu u Rijeci, 30. i 31. ožujka 2017. godine održan je drugi međunarodni koordinacijski sastanak partnera projekta „Avoiding Collisions aT Sea Plus“ (ACTS+). Projekt ACTS+ započeo je listopadu 2016., a planirano vrijeme završetka je ožujak 2019. godine. Projekt je odobren u sklopu EU programa Erasmus+.

Opširnije...

ACTS PROJEKT KAO PRIMJER DOBRE PRAKSE


Hrvatska Agencija za mobilnost i programe Europske unije predložila je projekt ACTs (Avoiding Collisions at Sea), čiji je voditelj bio Pomorski fakultet u Rijeci, za primjer dobre prakse na temu razvoja digitalnih vještina unutar Europske unije.

Opširnije...

Stranica 1 od 120