VII. SAVJETOVANJE O MORSKOJ TEHNOLOGIJI (IN MEMORIAM AKADEMIKU ZLATKU WINKLERU)


Uz suorganizaciju Pomorskog fakulteta u Rijeci 17. i 18. studenog 2017. će se na Tehničkom fakultetu u Rijeci održati VII. Savjetovanje o morskoj tehnologiji.

Opširnije...

LJETNA RADIONICA 2017 – ERICSSON NIKOLA TESLA


Ljetna radionica tvrtke Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2017  održat će se u tjednima 10. srpnja – 21. srpnja i 21. kolovoza – 8. rujna 2017. godine. Natječaj je otvoren za studente završne godine dodiplomskog studija te studente diplomskog studija elektrotehnike i računarstva. Na natječaj se također mogu prijaviti i studenti drugih studija koji u svom programu imaju znanja i vještine razvoja softvera (uključujući studente Pomorskog fakulteta u Rijeci).

Opširnije...

POZIV NA 11. GNSS KONFERENCIJU, BAŠKA, OTOK KRK, 7 – 9. SVIBNJA 2017.


GNSS znanstvena konferencija u Baški koja se održava u suradnji s Kraljevskim institutom za navigaciju (Royal Institute of Navigation, London, UK), jedinstveni je događaj na kojem se izlažu recentni rezultati istraživanja i novih razvojnih rješenja u segmentu satelitske navigacije.

Opširnije...

WOMENCOURAGE – IZRADI POSTER I SUDJELUJ NA KONFERENCIJI


Pozivaju se studenti da predaju postere u okviru događaja womENcourage u organizaciji ACM (Assocation for Computing Machinery - najvećeg društva za znanstveno i obrazovno računalstvo), a na kojem se slavi, podržava i odaje počast doprinosu kojeg žene daju znanosti. Organizatori potiču studente da pošalju postere i prisustvuju događaju. Posteri mogu imati više od jednog autora (i naravno, autori mogu biti bilo kojeg spola).

Opširnije...

CASE STUDY COMPETITION U ORGANIZACIJI UDRUGE ESTUDENT


Udruga eSTUDENT i ove godine organizira Case Study Competition. Jučer su otvorene prijave za to najveće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva i traju sve do 17. ožujka.

Opširnije...

Stranica 1 od 116