DEKAN I TAJNIK FAKULTETA NAZOČILI OBILJEŽAVANJU 25. OBLJETNICE HRVATSKE RATNE MORNARICE


Na poziv zapovjednika kontraadmirala Predraga Stipanovića, dekan Fakulteta prof. dr. sc. Serđo Kos i tajnik Željko Ševerdija, dipl. iur., sudjelovali su na svečanom obilježavanju 25. obljetnice osnutka Hrvatske ratne mornarice.

Opširnije...

ODRŽAN POSLJEDNJI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA KIKLOP


U srijedu, 14.09.2016. na Pomorskom fakultetu u Rijeci održan je peti ujedno i posljednji partnerski sastanak u okviru projekta Razvoj Kvalifikacija i Inovativnih metoda stjecanja Kompetencija u LOgistici i Pomorskom prometu – KIKLOP.

Opširnije...

TJEDAN CENTRA ZA E-UČENJE


Na početku nove akademske godine Centar za e-učenje, Sektor za obrazovne usluge Sveučilišnog računskog centra (Srce) pripremio je još jedan Tjedan Centra za e-učenje u okviru kojega će od 21. do 30. rujna 2016. održati niz aktivnosti vezanih uz e-učenje kako bi nastavnicima pružili potporu u implementaciji i uporabi tehnologija e-učenja u nastavi.

Opširnije...

DRUGI BILTEN PROJEKTA KIKLOP


Projektni tim izradio je drugi bilten projekta te predstavio ostvarene rezultate i napredak pojedinih elemenata projekta. Bilten možete pronaći na sljedećoj poveznici: Bilten br.2.pdf

POSJET ČLANOVA ŠVICARSKOG TITANIC DRUŠTVA FAKULTETU


Niti 104 godine nakon jedne od najvećih svjetskih pomorskih nezgoda, potonuća Titanica, zainteresiranost za istraživanje te tragedije i njenih sudionika ne jenjava. Dapače, Švicarsko Titanic Društvo (Titanic Verein Schweiz, https://titanicverein.ch/) sa sjedištem u Glattbruggu okuplja veliki broj članova i entuzijasta, koji uvijek iznova otkrivaju nove činjenice, ali i educiraju i informiraju javnost o tome.

Trinaestoro članova Švicarskog Titanic Društva u pratnji domaćina, hrvatske udruge "Titanic 100", petoga dana svoga boravka u Hrvatskoj, posjetilo je Pomorski fakultet u Rijeci i poslušalo dekana prof. dr. sc. Serđa Kosa koji im je u kratkim crtama predstavio stalni postav izložbe Titanic – Carpathia… 100 godina kasnije.

Opširnije...

Stranica 1 od 108