Croatian(HR)English (United Kingdom)

21.09.2014

Produžetak trajanja javnih rasprava

  • PDF

Temeljem Odluke Senata od 16. rujna 2014. godine, produljuje se trajanje javne rasprave za donošenje Kriterija o ocjenjivanju znanstvene djelatnosti i Kriterija o ocjenjivanju nastavne djelatnosti, do 10. listopada 2014. godine.

Svoje komentare možete ostaviti na SharePoint portalu na sljedećim linkovima:

Link 1 - Javna rasprava za donošenje Kriterija o ocjenjivanju nastavne djelatnosti

Link 2 – Javna rasprava za donošenje Kriterija o ocjenjivanju znanstvene djelatnosti

Obavijest za studente preddiplomskog studija Nautike i tehnologije pomorskog prometa

  • PDF

Obavijest o početku uvodnog razlikovnog programa za studente koji nisu završili srednju pomorsku školu nautičkog smjera.

Obavijest

ERASMUS NATJEČAJ za mobilnost nastavnog osoblja u svrhu održavanja nastave u akademskoj godini 2014./2015.

  • PDF

Sveučilište u Rijeci objavljuje Erasmus natječaj za mobilnost nastavnog osoblja u svrhu održavanja nastave u akademskoj godini 2014./2015.

Obavijest

Tekst natječaja

Upotpunjavanje kompetencija prije početka studija iz kolegija "Tehnička mehanika"

  • PDF

Obavještavaju se studenti 1. godine preddiplomskog studija Brodostrojarstvo, Nautika i tehnologija prometa te Tehnologija i organizacija prometa da će se 24. (1. grupa) i 25. rujna (2. grupa) 2014. održati predavanja iz "Tehničke mehanike" u svrhu upotpunjavanja kompetencija prije početka studija potrebnih za uspješnije savladavanje studija.

Više...

Obavijest studentima Brodostrojarstva 1. godine / prvog semestra

  • PDF

Obavještavaju se studenti 1. godine / I semestra da će se u dane 15.9.2014. (1. grupa) i 16.9.2014. godine (2. grupa) održati predavanja o „Osnovnim pojmovima termodinamike" u svrhu upotpunjavanja kompetencija prije početka studija potrebnih za uspješnije savladavanje studija. Predavanja su namijenjena onim studentima koji predmet nisu odslušali tijekom srednje škole, kao i onim studentima koji žele ponoviti naučeno gradivo.

Više...

Stranica 1 od 76