KRALJICOM MORA OD RIJEKE DO ZADRA I NATRAG


Pet studentica i 13 studenata treće godine preddiplomskog studija Nautike i tehnologije pomorskog prometa (četvrta grupa), te ERASMUS studentica iz Poljske, uz profesore, Davida Brčića i Matu Barića, odradili su od 15. do 19. svibnja plovidbenu praksu na školskom brodu Kraljica mora.

Opširnije...

2ND ADRIATIC MARITIME LAW CONFERENCE


Od 25. do 26. svibnja 2017., u Opatiji, u Kongresnoj dvorani Hotela Palace Bellevue, održat će se 2nd Adriatic Maritime Law Conference.

Opširnije...

NAJAVA 19. RIJEČKE REGATE U MORNARSKOM VESLANJU – 6. LIPNJA 2017.


U akvatoriju putničke luke Rijeka, 6. lipnja 2017., u vremenu od 12 do 20 sati, održat će se tradicionalna 19. Riječka regata u mornarskom veslanju.

Opširnije...

52 TVRTKE IZLAGALE NA 4. DANU KARIJERA


Jedan dan u godini Pomorski fakultet otvara vrata svim zainteresiranim tvrtkama iz pomorskog gospodarstva iz Rijeke, Hrvatske, ali i inozemstva, kako bi se tijekom Dana karijera predstavili studentima, dali im važne informacije o tržištu rada i predstavili svoje djelatnosti.

Opširnije...

PREDAVANJE O JAČANJU MOBILNOSTI


Nacionalni CEEPUS ured unutar Odjela za visoko obrazovanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije i Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Rijeci pozivaju zainteresirane na predavanje ''Jačanje mobilnosti u programu CEEPUS i ostalim bilateralnim programima akademske mobilnosti'', koje će biti održano u petak, 19. svibnja 2017. s početkom u 9.30 sati u Caffe baru ''Akvarij'' na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 5. Predavanje će održati gđa Tanja Veljak i gđa Dragana Glivetić iz Nacionalnog CEEPUS ureda.

Opširnije...

Stranica 1 od 123