Croatian(HR)English (United Kingdom)

21.12.2014

Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija

  • PDF

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je u petak, 28. studenoga 2014. godine Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2015. godinu (http://public.mzos.hr/Default.aspx?sec=3532).

Također s velikim ponosom ističemo da je Ministarstvo uspjelo osigurati 100% povećanje broja stipendija (u odnosu na 2014. godinu) i značajno povećanje osiguranih sredstava u Državnom proračunu za tu namjenu s posebnim naglaskom da je najveći dio stipendija usmjeren prema studentima slabijega socio-ekonomskog statusa kako bi se olakšao pristup, sudjelovanje i uspješno završavanje studija mladima iz te skupine.

Svečana sjednica Pomorskog fakulteta u Rijeci

  • PDF

Povodom blagdana Svetoga Nikole i Dana Pomorskog fakulteta u Rijeci održat će se Svečana sjednica Fakultetskog vijeća u petak, 5. prosinca 2014. godine, u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka, s početkom u 12 sati.

Tijekom sjednice bit će uručena Dekanova nagrada studentima preddiplomskih i diplomskih studija, kao i zahvalnice institucijama i pojedincima koji su doprinijeli radu najvećeg i najstarijeg visokog pomorskog učilišta u Republici Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.

Prof. dr. sc. Dragan Čišić postao aktivni član Europske akademije znanosti i umjetnosti

  • PDF

Na posljednjem sastanku senata Europske akademije znanosti i umjetnosti održanom u studenome ove godine, prof. dr. sc. Dragan Čišić izabran je za njenoga aktivnoga člana, razred VI – Tehničke znanosti.

Više...

Bal Pomorskog fakulteta u Rijeci

  • PDF

Dragi naši,

nakon čak nekoliko desetljeća stanke, iz zaborava dižemo svečani Bal Pomorskog fakulteta u Rijeci i ponosno vas pozivamo da osjetite čaroliju Bala i božićnog duha u predivnoj Kristalnoj dvorani Opatije.

Pozivamo sve naše studentice i studente, profesorice i profesore kao i kolegice i kolege sa drugih fakulteta da sa svojim prijateljima i partnerima uveličaju ovaj Bal!

Ulaznice su za studentice i studente svih fakulteta po nižoj cijeni od 60 kuna, a sve ostale detalje možete pronaći na eventu.

Vidimo se na Balu Pomorskog fakulteta u Rijeci, 12. prosinca 2014. godine!

Bal Pomorskog fakulteta Rijeka

Donacija knjiga prof. dr. sc. Ratka Zelenike

  • PDF

Na inicijativu prof. dr. sc. Ratka Zelenike, dugogodišnjeg suradnika i profesora Pomorskog fakulteta u Rijeci i autora velikoga broja vrijednih sveučilišnih udžbenika, Pomorski fakultet u Rijeci organizirao je u suradnji s nakladnikom IQPLUS iz Kastva, doniranje 630 primjeraka sveučilišnih udžbenika studentima Fakulteta.

Više...

Stranica 1 od 79