Croatian(HR)English (United Kingdom)

23.10.2014

Rang lista - razlikovni program za časnika elektrotehnike

  • PDF

Objavljujemo službenu rang listu kandidata nakon završenih prijava za upis u razlikovni program Elektrotehničkog smjera za pristupanje ispitu za stjecanje Svjedodžbe o osposobljenosti za časnika elektrotehnike (STCW III/6) (1. program, 2. studenoga 2014.).

Više...

NATJEČAJ za dodjelu stipendija Grada Rijeke za školsku/akademsku godinu 2014./2015.

  • PDF

NATJEČAJ za dodjelu stipendija Grada Rijeke za školsku/akademsku godinu 2014./2015. za učenike i studente prema socijalnim kriterijima

Više...

Odgoda nastave 1. godina Diplomskog smjera Logistike i Menadžmenta u pomorstvu

  • PDF

Odgoda nastave za studente 1. godine Diplomskog studija smjera LMPP iz predmeta Promet u turizmu u srijedu od 9 do 10 sati.

Nastava će se održati u dogovoru sa predmetnim nastavnikom.

Rezultati vrednovanja nastave od strane studenata

  • PDF

U skladu s Priručnikom za kvalitetu studiranja Sveučilišta u Rijeci, u akademskoj godini 2013./14. provedeno je vrednovanje nastave od strane studenata putem ISVU sustava na obrascu definiranom na razini Sveučilišta u Rijeci. Vrednovanje nastave je dobrovoljno i anonimno.

Na poveznici su dostupni skupni rezultati vrednovanja nastave od strane studenata za sve nastavnike i suradnike na pojedinom predmetu preddiplomskih i diplomskih studija Pomorskog fakulteta u Rijeci.

Skupni rezultati vrednovanja

Doktorirao Veljko Plazibat

  • PDF

Veljko Plazibat, dipl. ing. rođen 08. svibnja 1974. godine u Splitu, završio je 30. rujna 2014. godine na Pomorskom fakultetu u Rijeci poslijediplomski sveučilišni studij "Pomorstvo", smjer Lučki sustavi, obranom doktorskog rada pod naslovom "Model organizacije međugradskih linija u pomorsko-putničkom prometu".

Više...

Stranica 1 od 77