Posjet kontejnerskom terminalu "Brajdica"

Unatoč lošem vremenu, studenti treće godine "Logistike i menadžmenta u pomorstvu i prometu" i "Tehnologije i organizacije prometa" odazvali su se u velikom broju i dana 27.03.2015. posjetili kontejnerski terminal "Brajdica"' sa profesoricom Svjetlanom Hess. Posjet terminalu dogovoren je sa gospodinom Ognjenom Ružićem, direktorom operative, na temelju ishodovane dozvole koje izdaje Lučka uprava Rijeka a uz prethodnu suglasnost pomorske policije.

Opširnije...

PREDAVANJA VALENTIN MAVRINCA NA TEMU "Master-Pilot Exchange (MPX) - Master's role" te "Marine Incidents - Case Study"

Capt. Valentin Mavrinac, QSHE-Marine Superintendent - Columbia Shipmanagement održati će na predavanja na temu:
- "Master-Pilot Exchange (MPX) - Master's role"
- "Marine Incidents - Case Study"

Predavanje će se održati u četvrtak 19. ožujka 2015. godine u 12:15h, u predavaonici 411 Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Novi međunarodni projekt - TRECVET Core Curriculum for Skippers of Small Commercial Vessels

Pomorski fakultet u Rijeci potpisao je partnerski ugovor za projekt TCC-SCV (TRECVET Core Curriculum for Skippers of Small Commercial Vessels). Projekt je financiran iz sredstava Europske unije odnosno Erasmus + programa, a ukupni budget za 24 mjeseca trajanja projekta je 268.747,00 €. Voditelj projekta za Pomorski fakultet je doc.dr.sc. Đani Mohović.

Opširnije...

Vrednovanje nastave od strane studenata - Zimski semestar akademske godine 2014/2015.

U skladu s Priručnikom za kvalitetu studiranja Sveučilišta u Rijeci te Poslovnikom kvalitete obavljanja djelatnosti Pomorskog fakulteta, u akademskoj godini 2014./15. provedeno je vrednovanje nastave od strane studenata putem ISVU sustava za kolegije zimskog semestra. Provedeno je na obrascu definiranom na razini Sveučilišta u Rijeci. Vrednovanje nastave je dobrovoljno i anonimno.

Vrednovanje nastave provedeno je u razdoblju od 22. 01. 2015. godine do 02. 03. 2015. godine za predmete zimskog semestra, a bilo je omogućeno za sve nastavnike i suradnike na pojedinom predmetu preddiplomskih i diplomskih studija.

Rezultati skupnog vrednovanja 

Natječaj za izbor zaposlenika

Pomorski fakultet u Rijeci dana 12. veljače 2015.godine raspisuje natječaj za izbor jednog zaposlenika u suradničko zvanje i odgovarajuće radno mjesto asistent iz područja tehničkih znanosti, polja tehnologija prometa i transport, grane inteligentni transportni sustavi i logistika u Zavodu za elektrotehniku, automatiku i informatiku u radni odnos na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (zamjena do povratka suradnice na rad).

Opširnije...

Stranica 1 od 81