Croatian(HR)English (United Kingdom)

28.08.2014

Ministarstvo pomorstva - Natječaj za dodjelu stipendija studentima

  • PDF

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture objavilo je Natječaj za dodjelu stipendija studentima preddiplomskog sveučilišnog studija nautičkog i brodostrojarskog smjera u akademskoj 2014./2015. godini. Tekst Odluke o uvjetima, Natječaj te obrazac zahtjeva za stipendiju nalaze se na slijedećim poveznicama:

Odluka
Natječaj
Obrazac zahtjeva

Slobodna mjesta za jesenski upisni rok

  • PDF

Nakon provedenih upisa u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija za ak.god. 2014./2015. u ljetnom – srpanjskom upisnom roku, utvrđena su slobodna mjesta za jesenski – rujanski upisni rok:

Slobodna mjesta

Više...

Raspored pripremne nastave iz matematike i fizike za studente upisane u prvu godinu:

  • PDF

Prema slijedecem rasporedu odrzati ce se pripremna nastava iz matematike i fizike za studente koji su upisali prvu godinu studija. Zainteresirani studenti prema rasporedu mogu pristupiti predavanjima.

Raspored

UPISI U PRVU GODINU PREDDIPLOMSKOG STUDIJA 2014./2015.

  • PDF

Upisi u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija ak.god. 2014./2015. obavljati će se od 21. do 25. srpnja 2014. godine. Raspored upisa po studijskim programima te obavijest o potrebnoj dokumentaciji nalazi se na poveznici:

RASPORED I DETALJI UPISA

Rezultati završnog ispita iz kolegija Pomorska medicina

  • PDF

Za studente druge godine preddiplomskog studija Nautike i tehnologije pomorskog prometa unešene su ocjene završnog ispita iz kolegija Pomorska medicina. Ukoliko netko od studenata želi pogledati svoj rad, ili odgovarati za veću ocjenu, neka se do petka (11.7.2014.) javi osobno u ordinaciju dr. Sesar, Riva 16, 5. kat.  (kontakt telefon 091/100 4990).

dr. sc. Željko Sesar

Stranica 1 od 47