PLAN TEČAJEVA ZA LISTOPAD I STUDENI


Centar za izobrazbu pomoraca pripremio je plan održavanja programa izobrazbe za listopad i studeni 2016. godine. Ukoliko želite pohađati neki program izobrazbe, molimo Vas, kontaktirajte nas na tel: 051 214 587 ili mail: cip@pfri.hr ili dođite osobno u ured 205 u prizemlju Pomorskog fakulteta u Rijeci.

PFRI_kalendar_tecajevi_list_stud_2016.pdf

Opširnije...

NATJEČAJ ZA DODJELJIVANJE DRŽAVNIH STIPENDIJA ZA AKADEMSKU GODINU 2016./2017.


Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisuje natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj, studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi poslijediplomskih sveučilišnih studija za akademsku godinu 2016./2017. Prijave na natječaj podnose se do 8. studenoga 2016. godine (uključujući i 8. studenoga).

Podatci o natječaju nalaze se na poveznici.

PRAVILNIK O UVJETIMA I NAČINU OSTVARIVANJA PRAVA NA DRŽAVNU STIPENDIJU


Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je na internetskoj stranici Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju (Narodne novine, broj 90/16). Na poveznici http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=15025&sec=2263 može se vidjeti Pravilnik i uputa studentima.

RASPISAN NATJEČAJ ZA DODJELU NAGRADE ZAKLADE SVEUČILIŠTA U RIJECI ZA 2015.


Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala natječaj za dodjelu Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2015. Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom, a rok za podnošenje prijava je 3. studenog 2016. Cjeloviti tekst natječaja može se pročitati ovdje, a u slučaju nejasnoća i upita, obratite nam se putem e-maila na zaklada@uniri.hr.

POPIS STUDENATA PO GRUPAMA IZ KOLEGIJA POMORSKE KOMUNIKACIJE


Popis studenata po grupama za prisustvovanje vježbama iz kolegija Pomorske komunikacije. Poveznica na dokument.

Stranica 1 od 109