Početna

 Kontakt

 Studomat

 English

  SLUŽBA STUDENTSKE EVIDENCIJE - OBAVIJESTI - OGLASNA PLOČA

POPIS STUDENATA SA POTVRĐENIM MENTORIMA

Postupak potvrđivanja kandidata od strane mentora je završen te se na poveznici nalazi popis studenata po JMGAB-u koje je jedan od predloženih mentora prihvatio za mentorstvo na Završnom / Diplomskom radu. Studenti su dužni javiti se potvrđenom mentoru najkasnije do 30. travnja 2021. godine radi definiranja teme rada.

Studente koji nisu na popisu nije prihvatio niti jedan od tri predložena mentora, te će im biti dodijeljen raspoloživi mentor sa odgovarajućeg Zavoda. Popis studenata sa naknadno dodijeljenim mentorima objavit će se u ponedjeljak, 29.03.2021.

POPIS STUDENATA SA POTVRĐENIM MENTORIMA


KONAČNA RANG LISTA STUDENATA STIPENDISTA MINISTARSTVA MORA, PROMETA I INFRASTRUKTURE

Objavljena je konačne rang liste studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, u ak.god. 2020./2021. Lista se nalazi na poveznici u nastavku:

RANG LISTA


OBJAVA PRIVREMENE RANG LISTE STUDENATA KORISNIKA STIPENDIJE MINISTARSTVA MORA, PROMETA I INFRASTRUKTURE u ak.god. 2020./2021.

Povjerenstvo Ministarstva mora, prometa i infrastrukture donijelo je i objavilo Privremenu rang listu studenata koji su podnijeli natječajnu dokumentaciju i ostvarili pravo na stipendiju.

Na predmetnu Privremenu rang listu kandidati mogu Ministarstvu podnijeti pisani prigovor u roku od osam dana od objavljivanja privremene rang liste na mrežnoj stranici Fakulteta, odnosno do kraja dana 20. studenoga 2020. godine.

PRIVREMENA RANG LISTA