K NJ I Ž N I C A


LJETNO RADNO VRIJEME I PROTOKOL RADA KNJIŽNICE

OD 3. LIPNJA 2020. RADNO VRIJEME KNJIŽNICE POMORSKOG FAKULTETE ZA KORISNIKE JE OD 9:00 DO 14:00 SATI, SVAKOG RADNOG DANA (PONEDJELJAK - PETAK). USLUGE POSUDBE I VRAĆANJA ODVIJAT ĆE SE NA NAČIN NAJAVE DOLASKA I DEFINIRANJA TRAŽENE USLUGE, SLANJEM MAILA NA: bib@pfri.hr (POSUDBA I VRAĆANJE), A ZA TEMATSKA PRETRAŽIVANJA NA MAIL: markotic@pfri.hr.

ZA ONLINE PRIJAVU ZAVRŠNOG/DIPLOMSKOG RADA STUDENTIMA ĆE SE SLATI SKENIRANE POTVRDE KNJIŽNICE UZ PRETHODNI ZAHTJEV POSLAN NA MAIL: bib@pfri.hr.

SVE USLUGE I DALJE ĆE SE OBAVLJATI U KONTROLIRANIM UVJETIMA PREMA VAŽEĆIM PREPORUKAMA HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO.


ČITAONICE

OD 3. LIPNJA OD 9:00 DO 14:00 SATI OTVARAJU SE I ČITAONICE, ALI PREMA PROMIJENJENIM UVJETIMA RADA KAKO SLIJEDI: U ČITAONICAMA ZASAD IMA 17 OZNAČENIH RADNIH MJESTA. UZ PRETHODNU NAJAVU NA MAIL: bib@pfri.hr POTREBNO JE REZERVIRATI MJESTO, POSLATI INFORMACIJU: KORISTITE LI SVOJE UDŽBENIKE ILI TREBATE KNJIŽNIČNU GRAĐU IZ FONDA KNJIŽNICE. UKOLIKO SE KORISTITE FONDOM KNJIŽNICE, OBVEZNO JE NAVESTI NASLOVE KOJE ŽELITE REZERVIRATI.

SVI KORISNICI ČITAONICE DUŽNI SU ISPUNITI KRATKI EVIDENCIJSKI UPITNIK.

HVALA VAM ŠTO STE DOSAD POŠTIVALI NAVEDENE MJERE ZAŠTITE, SLIJEDOM TOGA NADAMO SE DOBROJ SURADNJI I NADALJE.

VIDIMO SE!


BAZE PODATAKA - KNJIŽNICA

Dragi studenti i studentice, kako bismo olakšali izradu seminarskih, završnih i diplomskih radove podsjećamo na dostupne e-izvore cjelovitih tekstova članaka te elektroničkih knjiga.

Opširnije u dokumentu u prilogu.


TEMATSKO PRETRAŽIVANJE

Od ove akademske godine Knjižnica nudi mogućnost elektroničkog ispunjavanja obrasca Informacijski zahtjev. (OBRAZAC)

Uslugu online tematskog pretraživanja kao pomoć pri izradi svih vrsta ocjenskih radova možete koristiti na način ispunjavanja obrasca i slanja na e-mail: bib@pfri.hr.

O rezultatima i drugim informacijama vezanim za podneseni zahtjev bit ćete obaviješteni adresom elektroničke pošte koju ste naveli u obrascu.
Portal elektroničkih izvora za hrvatsku akademsku i znanstvenu zajednicu

OTVORI

Digitalni repozitorij Pomorskog fakulteta u Rijeci

OTVORIKnjižnica predstavlja nove naslove

 

  Izdanja Pomorskog fakulteta                     Ostali izdavači

  noviteti                           noviteti

Prostor

Knjižnica je organizirana u četirima prostorijama (čitaonica I. i čitaonica II. sa 65 sjedećih mjesta, radni prostor te spremišta.

Smještaj knjižnice u zgradi Fakulteta

Sobe 331 i 332.