Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

 


 Početna

 Kontakt

 Studomat

 English

  INFORMATIČKA SLUŽBA

VODITELJ INFORMATIČKE SLUŽBE:

Informatički referent:

Informatički referent:


U računalnom centru Pomorskog fakulteta obavlja se administriranje većeg broja Carnet-ovih i ostalih poslužitelja te lokalne mreže Fakulteta, nabavka i održavanje informatičke opreme (računala, laptopi, studomati, print serveri, elektronička oglasna ploča, itd.) i korisničkih aplikacija, odnosno održavanje kompletne informatičke infrastrukture na Fakultetu. U Centru se također  izrađuju i održavaju Web stranice Fakulteta, obavlja se tehnička potpora Sharepoint Portal poslužitelja, Moodle sustava itd.

Studenti imaju mogućnost ispisa potvrda direktno sa studomata koji se nalaze u hodniku ispred Studentskog ureda na pisač koji se nalazi u njihovoj neposrednoj blizini. 

Za bežični (wireless) i žični (wired) pristup po 802.1x standardu mreži u Eduroam sustavu na Pomorskom fakultetu u Rijeci potrebno je na vašem računalu instalirati odgovarajući klijentski program (supplicant). Osim toga potrebno je posjedovati i AAI@EduHr elektronički identitet. Više informacija i odgovarajuće upute za spajanje potražite na adresi http://www.pfri.uniri.hr/web/hr/aaiedu.php


- Obavijest o privatnosti matične ustanove u sustavu AAI@EduHr


- Zaštita osobnih podataka (GDPR)