Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

 


 Početna

 Kontakt

 Studomat

 English

  YUFE - MLADA SVEUČILIŠTA ZA BUDUĆNOST EUROPE

Trenutno je otvoren poziv za prijave na YUFE Student Journey program - priliku koju YUFE mreža 10 europskih sveučilišta nudi svojim studentima. Pozivamo vas da se pridružite na YUFE putovanju kroz deset mladih europskih sveučilišta, gdje vam je omogućen odabir između više od 600 aktivnosti: od akademskih kolegija do učenja jezika, stručnog usavršavanja, aktivnosti građanskog angažmana, stažiranja i još mnogo toga.

Prijave su otvorene preko YUFE virtualnog kampusa do 24. svibnja, a jedini uvjet za prijavu jest da se uspješno koristite engleskim jezikom.

Više informacija o YUFE Student Journey programu možete pronaći na stranicama Sveučilišta u Rijeci i YUFE mreže, za sva pitanja molimo vas da pažljivo pročitate najčešće postavljena pitanja (FAQ), a u slučaju da su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, pojašnjenja ili upute slobodno nam se javite na: admission.yufe@uniri.hr.


YUFE Student Journey promocija - svibanj 2023.

 


Sveučilište u Rijeci \ University of Rijeka


YUFE program: https://uniri.hr/o-sveucilistu/yufe/
https://uniri.hr/en/about-university/yufe-young-universities-for-the-future-of-europe/


Centar za osiguravanje i unaprjeđivanje kvalitete \ Centre for Quality Assurance and Enhancement:

Aleksandar Šušnjar (aleksandar.susnjar@uniri.hr)


Koordinator za YUFE program na Pomorskom fakultetu Rijeka/ YUFE program Coordinator for Faculty of Maritime Studies Rijeka:
izv. prof. dr. sc. Sandra Tominac Coslovich (sandra.tominac@pfri.uniri.hr)